10 Aralık 2009 Perşembe

Kurunun Yanında Yaş da Yanar!


Sportif Direktör Aykut Kocaman, son 3 haftadaki mağlubiyetler ve gece hayatları nedeniyle tüm oyunculara ceza verildiğini açıkladı..


Yenilgi ile biten son 3 Süper Lig maçında maçta forma giyen tüm futbolculara 10'ar bin dolardan toplam 30'ar bin dolar ceza kesildi..
Beşiktaş maçında yardımcı hakeme küfür eden Colin Kazım'a maç başı 10'ar bin dolar olmak üzere toplam 40 bin dolar, ayrıca kulübü yanıltıcı beyanı dolayısıyla 20 bin dolar, disiplinsiz davranışları nedeniyle de 30 bin dolar olmak üzere toplam 90 bin dolar ceza verildi.
Colin Kazım böylece takıma verilen 30'ar bin dolarlık cezayla birlikte toplam 120 bin dolarla en çok para cezası alan oyuncu oldu..
Yönetim Önder Turacı'ya da disiplinsiz davranışları nedeniyle 20 bin dolar ceza kesti. Turacı ayrıca son 3 maçın ikisinde oynadığı için 10'ar bin dolardan olmak üzere toplam 40 bin dolar cezaya çarptırıldı...
Kazım'la birlikte Kasımpaşa maçının oynandığı sırada bara giden Dos Santos'a takıma kesilen 30'ar bin dolarlık cezanın dışında başka bir ceza tayinine gerek görülmedi. Santos Kasımpaşa karşılaşmasında sakat olduğu için oynamayınca bu ceza otomatikman 20 bin dolara düştü...

Verilen cezaların büyük bir kısmını anlarım. Fakat hiçkimse bana, iyi veya kötü oynasalar bile sürekli mücadele eden lugano'nun, gökhan'ın, emre'nin, bilica'nın ceza almalarının mantıklı bir sebebini açıklayamaz! lugano değil miydi, son 2 maçtır forvetlerin nedense atamadığı golleri atıp takımı yine geçen seneki gibi sırtlamaya çalışan? gökhan değil miydi, eskişehir maçında taç atarken bile yanına kimsenin gitmediği, takım arkadaşlarından yardım alamadığı halde tek başına tüm atakları sağ kanattan başlatan, 100 metre ileri 100 metre geri koşmaktan helak olan?

önce kazım olayı, sonra önder olayı, şimdi de bu cezalar. ben gökhan ile lugano'nun yerinde olsam ödemezdim o parayı. ha, 30 bin dolar onlar için çok para değildir ama suçlu futbolcularla aynı kefeye konuluyorlar böylece. 3 haftada 3 büyük hata yönetimden, 4. sünü merakla bekliyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...