4 Aralık 2009 Cuma

Galatasaray: 1 - Panathinaikos: 0

uefa avrupa ligi'ndeki ikinci takımımız da grup liderliğini garantiledi. maçın özellikle her iki devresinin başlarında etkili oynayan galatasaray'da tek golü 50. dakikada mustafa sarp attı. esasında onun adı anons edildiğinden böyle diyorum, zira gilberto'ya kendi kalesine olarak da yazılabilir.

maça dair söylenebilecekler ise arda'nın artistik çalımları, elano'nun her ne kadar fazla göz önünde olamasa da çalışkanlığı, gökhan zan'ın yine yeni yeniden omzundan sakatlanması, leo franco'nun volkanvari hatalar yapması (sanırım kaleciler arasında bir salgın başladı!) mustafa sarp'ın ciddi anlamda hırslı oyunu, rakip adına da cisse'nin artık eski cisse olmadığı, olsa bile ayağına pas alamadığı sürece pana'da pek birşey yapamayacağıdır.

neyse, son olarak ezeli rakibimizi tebrik ederken, ileriki turlarda da başarılarının devamını dileriz. ayrıca, sezon başındaki taktiğine dönmesiyle, galatasaray'ın tekrar çıkışa geçeceğini düşünüyorum. final olmaz ama, iki takımımızla birden en azından çeyrek finale kalmak dileğiyle....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...